Zoek een vakantiehuis in België

Vakantiehuizen

België, het land van onze zuiderburen, is een vakantieland bij uitstek. Vakantiehome heeft dan ook een grote verscheidenheid aan vakantiehuizen in Belgie.

U kiest de plaats of regio waar u graag in België wilt verblijven en wij geven u direct een selectie van vakantiehuizen

Wat dacht u van een vakantiehuisje aan de Noordzeekust van Belgie? Daar kunt u zich heerlijk laten uitwaaien en in alle rust terugtrekken. Ook in de herfst is zo'n vakantiehuis aan zee in België een heerlijk ontspannende belevenis.

Een vakantiehuis in de ongerepte natuur van de Belgische Ardennen

De Ardennen liggen in het Franstalige gedeelte van België. In dit prachtige natuurgebied is de keuze aan mooie vakantiehuizen enorm. Bijvoorbeeld een luxe vakantiehuis gelegen op een heuvel, uitkijkend over prachtige stadjes als Durbuy of La Roche.

Geeft u meer de voorkeur aan een vakantiewoning nabij een van de grote Belgische steden?

Steden als Antwerpen, Brugge, Gent of Brussel welke kunnen buigen op een eeuwenoude geschiedenis. Ook in deze dichtbevolkte gebieden van België biedt vakantiehome een rijke keuze aan vakantiehuizen.

Groepshuizen België

Wilt u met een groter gezelschap op vakantie in Belgie? Geen probleem. Dat is een van onze specialiteiten. vakantiehome biedt groepsvakantiehuizen in België die tot wel 60 mensen onderdak kunnen bieden.

Kies een regio in België