Zoek een vakantiehuis in Nederland

Vakantiehuizen Nederland

Voor velen is een vakantie in eigen land toch het fijnst. Bekend en toch ook weer niet, want zo groot als de verscheidenheid aan vakantiehuizen in Nederland, is ook het aantal landschappen dat we in Nederland vinden. Vakantiehome biedt vakantiehuizen in alle Nederlandse provincies aan, van Drenthe tot Limburg en van Zeeland tot Friesland.

Variatie in Nederland

U wilt zich alleen of met het gezin even een weekendje terug trekken? Wat is er lekkerder dan dat te doen in uw eigen vakantiewoning? Op deze manier kunt u zich pas echt inleven in de omgeving waar u op vakantie bent. Of u dat nu doet vanuit uw vakantievilla op de Veluwe of een klein knus huisje op de wadden verscholen achter de duinen. Genieten staat voorop en Nederland biedt daarvoor voldoende mogelijkheden. Levendigheid en rust, ze gaan prima samen in ons kleine landje; in bijna elke provincie vinden we immers een perfecte combinatie van natuurlijke en stedelijke schoonheid. Vakantiehuizen in het heuvelachtige Limburg doen het ook goed bij die mensen die graag Maastricht bezoeken. Of een vakantiewoning aan de Noord Hollandse kust vanwaar uit Amsterdam prima te bezoeken is.

Of u nu met uw partner samen er tussenuit knijpt of met de kinderen op stap wilt; vakantiehuizen in Nederland zijn er voor iedereen!

Kies een regio in Nederland