Groepsaccommodatie Vakantiehuis Pingjum Friesland 40 personen.

De oude Boerderij in Friesland (vakantiehuis Pingjum) is gerenoveerd naar de moderne maatstaven. Vakantiehuis Pingjum heeft een grote groepsruimte om samen te komen. Centraal gelegen waar ook gegeten kan worden met de familie of vrienden groep. Of andere leuke activiteiten met de groep uitvoeren. Voor de muziek liefhebber staat er een gestemde piano in de groepsruimte.

Om de ruimte heen vind u een aantal bijzondere Engelse kamers. Geniet van de mooie open haard en de ruimte om even terug te trekken en te genieten van het fraaie vakantiehuis Pingjum. Slaapkamers en badkamers zijn er ruim voldoende en de keuken is compleet ingericht. Verder is er nog een nostalgische bedstee en een style kamer. Een relax ruimte sauna een speel kindertheater tafeltennis en tafelvoetbal. Buiten is een groot terrein tot uw beschikking. U kunt voetballen of een ander spel spellen of genieten van de boomgaard. Vanaf het grote terras er zijn geen buren. Even naar het strand kan natuurlijk een leuke wandeling zijn.

Zoek een Vakantiehome

Vakantiehome Friesland

Groepsaccommodatie Pingjum Friesland wat te doen in de directe omgeving.

Ervaar het 50’er jaren boeren leven en stap in de wereld van de Schippers van de Kameleon. Vaar mee in de Kameleon op survival op het avontureneiland in de buurt. En slenter door de straten van Lenten. Voor jong én oud biedt Kameleon Terherne een dag vol plezier.

In het hart van Friesland ligt een mooi nationaal park. Het ruim 2.000 hectare grote laagveen moeras De Alde Feanen. Een zeer afwisselend landschap dat bestaat uit meren, petgaten, rietlanden, ruigten, struwelen en moerasbossen. Bekijk de mogelijkheden via het bezoekerscentrum.

De leuke Aqua Zoo in Friesland vind u aan de prachtige Friese wateren. Geniet van het Zeeleeuwen Spetter Spektakel en feest mee tijdens het Pinguïn Haring hap festijn. Stap samen met een dierverzorger op een trekschuit tijdens de Zeehondensafari! Bekijk de website van de dierentuin in Friesland voor meer informatie.