Het vakantiehuis Zuidzande in Zeeland voor 24 personen.

De Groepsaccommodatie/Vakantiehuis in Zuidzande. De Boerderij Zuidzande in de plaats Zuidzande in de provincie Zeeland voor 24 personen. Een vier sterren vakantie boerderij in het fraaie Zeeuws Vlaanderen. Zeer landelijk en heerlijk vrijstaand gelegen met maar liefs 10 slaapkamers. Huisdieren en roken zijn niet toegestaan. De groepsaccommodatie is klaar met de renovatie en kan zeker verhuurt worden. Deze unieke oude Zeeuwse groepsaccommodatie is gelegen aan de rand van het fraaie pittoreske dorpje Zuidzande. En bestaat uit een groot hoofdgebouw dat geheel is gerenoveerd. En ook een bijgebouw met 4 slaapkamers een kinderkamer en 2 badkamers.

De rijke historie van de Boerderij Zuidzande in samenwerking met de moderne luxe inrichting maken het huis gezellig en comfortabel. Op de begane grond is een grote slaapkamer met badkamer. Boven bevinden zich ook 5 slaapkamers en 3 badkamers. Waar u ook bent in het huis de natuur is zeer dichtbij. En biedt u prachtige weidse uitzichten. Er is een groot terras aanwezig met diverse speelattributen voor de kinderen. Kom de rust en de vrijheid meemaken in de fraai gerenoveerde Zeeuwse vakantie boerderij..

Zoek een Vakantiehome

Vakantiehome Zeeland

Meer in de omgeving van het vakantiehuis in Zeeland.

Vanuit uw vakantiehuis bent u slechts vijf kilometer van de gezellige badplaats Cadzand. Waar u de mooie nieuwe jachthaven vind. En vijftien kilometer van het bruisende Knokke verwijderd. U kunt mooie fiets -en wandeltochten maken. Leuk voor de kinderen is Toversluis in Sluis. En voor meer vakantiehuizen en andere leuke accommodaties kunt u kijken op de zoekpagina van Vakantiehome Vakantiehuizen.