groepsaccommodatie Ardennen 14 personen in Vresse sur Semois.

Leuk vakantiehuis in de plaats Vresse sur Semois in de Belgische Ardennen. Gelegen in de regio van Arlon, Bouillon en Virton in een schitterend gebied van de Ardennen. Het vakantiehuis is geschikt voor 14 personen en er zijn 7 slaapkamers. Deze groepsaccommodatie Ardennen 14 personen heeft 4 sterren en een cijfer 8.7 van de voorgaande gasten. Vrijstaand gelegen aan de rivier. Huisdieren zijn welkom maximaal 2.

Het gerenoveerde vakantiehuis heeft een typische landelijke stijl uit de streek. In 1 van de mooiste gebieden van de Ardennen waar de landschappen variëren. Met uitstek zal de wandelaar en natuur liefhebber hier enorm genieten. En dan het huis zelf waar de ruimte optimaal is. Door de 7 slaapkamers heeft een ieder voldoende privacy. Heerlijk genieten aan de bar in het vakantiehuis dat is toch wel een echt een Ardennen vakantie gevoel.

De living is gezellig ingericht met de houtkachel en aangrenzend de open keuken. Samen eten aan de grote eettafel is erg leuk met een groep. Voor wat vertier kunt u in het bijgebouw naar de tafel tennis. En lekker bakken op de barbecue onder het overdekte terras. Verder op slechts 300 meter starten met kajakken of 1 van de vele wandelingen maken. Gezinnen en families daar is deze groepsaccommodatie Ardennen 14 personen de ideale bestemming voor. Meer vakantiehuizen boven de 10 personen vind u op de zoek en boek pagina.

Vakantiehome Ardennen