Huisdier mee op vakantie in een vakantiehuis.

Huisdier mee op vakantie? In ongeveer de helft van de Vakantiehome vakantiehuizen is een huisdier toegestaan. Ook zijn er meerdere huisdieren toegestaan 1 2 of max 3. Dat verschilt per vakantiehuis chalet of andere accommodaties. U selecteert eenvoudig op de zoekpagina huisdier toegestaan aan de linkerkant. Bij de reservering moet altijd gemeld worden dat u een huisdier mee neemt en welk soort huisdier. Ook kunt u de optie omheinde tuin gebruiken. Met het zoeken naar een vakantiehuisje voor meer vrijheid vrijheid voor uw huisdier. Indien u meer dan 3 huisdieren mee op vakantie wilt nemen moet u dat eerst overleggen met de huiseigenaar via ons kantoor.

U heeft een leuke foto van uw huisdier op vakantie? Dan kunnen we hem plaatsen op deze pagina. We zoeken leuke foto's van uw huisdier op vakantie. Als u nog op vakantie gaat denk er dan aan een leuke grappige foto te maken.

Zoek een Vakantiehome

Vakantiehome Huisdier

Welkom op Vakantiehome met uw huisdier naar een vakantiehuisje?

In België Nederland en Duitsland zal er zeker geen probleem zijn om uw huisdier ook mee te nemen op vakantie. De gebruikelijke inentingen en een Europees paspoort is voldoende voor veel vakantielanden. Voor u op vakantie gaat met uw huisdier, kunt u uw dierenarts vragen of uw huisdier nog inentingen of een bepaalde kuur nodig heeft. Neem voldoende middelen mee voor uw huisdier denk aan teken die veel voorkomen in de warme vakantielanden. Zoek voor u vertrekt op waar de in de buurt van uw vakantie adres een dierenarts is. En u kunt bijvoorbeeld het nummer alvast in uw mobiel zetten zodat u in geval van nood snel de dierenarts kan bereiken. Heerlijk op vakantie met uw Huisdier maar wel even voorbereiden.

Handige links over huisdier mee op vakantie.

Huisdier gezellig mee op vakantie. Uw hond mee maar ook een kat goudvis of papegaai. U dient altijd aan te geven wat u mee neemt naar uw vakantiehuisje hieronder verzamelen we handige links i.v.m huisdier mee op vakantie. Tips zijn natuurlijk zeer welkom.

Dierenartsen België.

Dieren ambulance Nederland..