Op vakantie naar het eiland Corsica in Frankrijk.

Altijd al op Corsica willen verblijven? Dan bent hier op het juiste adres als u op zoek bent naar een vakantie accommodatie op Corsica. Onze vakantiewoningen op Corsica hebben een uniek karakter. Op het hele eiland wonen zo'n 250.000 mensen. Bastia en Ajaccio zijn de 2 grootste steden van het eiland. De lokale bevolking heeft als belangrijkste inkomstenbronnen het toerisme en natuurproducten, zoals kaas, kurk, olijven en natuurlijk haar Corsicaanse wijn. Onze vakantieverblijven op Corsica zijn geheel Corsicaanse stijl gebouwd. U zult tijdens uw verblijf ervaren dat u zich dicht bij de natuur, cultuur en de lokale bevolking begeeft.Booking.com

Vakantie accommodatie op Corsica? Hotel of vakantiehuis.

  • Wandelen op het eiland
    Wandelen op het eiland

Bezienswaardigheden op Corsica.

Corsica is een bergachtig eiland. De hoogste berg is de Monte Cinto en is 2700 meter hoog. Wij bieden ook vakantievilla's op lager gelegen gebieden in Corsica aan. Waar het klimaat een meer mediterraan karakter heeft. Het eiland is zo'n 30 miljoen jaar geleden losgescheurd van Frankrijk. Maar hoort nog altijd bij Frankrijk. Vanuit onze vakantiehuizen zijn trekpleister als het natuurreservaat Scandola en de vele burchten en citadellen op Corsica heel goed te bereiken. Neemt u gerust een kijkje in het assortiment vakantiehuizen dat wij op Corsica aanbieden. Er is altijd wel een vakantiewoning die aan uw wensen voldoet. Indien u een leuk uitje zoekt bekijkt u dan de website van Corse Adrenaline.

Vakantie accommodatie op Corsica.

In verschillende plaatsen op het eiland Corsica kunt u riante villa's huren. Bijvoorbeeld in de plaatsen Albitreccia, San-Nicolao, Oletta, Porto-Vecchio en Poggio-Mezzana. Waar u zich prima zal vermaken in de zeer mooie omgeving van het eiland. Een Appartement word ook zeker verhuurt op Corsica. Voor een hotel kunt u terecht op de zoek kaart waar u een compleet overzicht ziet van alle hotels op Corsica. Een zwembad bij uw vakantie accommodatie op Corsica is geen probleem. Gedeelde zwembaden bij een vakantie complex of een privé zwembad. Een vakantiehuis met een omheinde tuin alwaar uw hond ook welkom is kan ook geboekt worden. Zo ziet u dat een vakantie accommodatie op Corsica snel gevonden kan worden.