Vakantiehuis in Noord Brabant Oeffelt voor 20 personen te huur.

Vakantiehuis Oeffelt voor 20 personen. Met vier sterren een top locatie met veel luxe voorzieningen. Voorgaande vakantiegangers hebben deze accommodatie een negen gegeven. Indien u een top locatie zoekt in Noord Brabant. Voor een familie bedrijfs uitje of vriendengroep dan heeft u die nu gevonden. Het groepshuis bestaat uit een hoofd complex met een penthouse en drie aansluitende lodges. De lodges zijn de houten gebouwen met eigen slaap en badkamers.

Met de uitstraling van pure luxe is het genieten. Zeker van de sauna 2x en de jacuzzi 2x de biljartkamer en een overdekte veranda met buitenkeuken en bar. Ook de grote tuin met terrassen en een buitenhaard zijn er om te genieten van deze luxe accommodatie. De omgeving biedt veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Met een route die begint en eindigt bij het vakantiehuis. Meer in Noord Brabant?

Zoek een Vakantiehome

Vakantiehome Noord Brabant

Meer in de mooie omgeving van het vakantiehuis in Noord Brabant.

Het park Hemelrijk is aan te rijden vanaf het vakantiehuis. Maar de andere kant op richting Duitsland vind u de plaats Kleef. Waar het leuk winkelen is maar waar u zeker de Dierentuin moet bezoeken. Ook de kasteel tuinen in Arcen is een leuk uitje.