Vakantiehuizen Luxemburg

Vakantiehuizen Luxemburg? In Luxemburg vindt u een groot scala aan prachtige accommodaties zoals, chalets, vakantiewoningen en villa's. De naam 'Groothertogdom' Luxemburg zegt niet veel over de grote van het land. met een oppervlakte van slechts 2.500 km2 en een kleine 500.000 inwoners is het één van de kleinste landen van Europa. Desalniettemin kent het land een lange historie en een rijke cultuur. Dit uit zich in de mooie oude stad Luxemburg, die verrijkt is met mooie bouwwerken als de Adolfsbrug en het Fort Thüngen. Momenteel bieden we slechts een handvol vakantiehuizen aan in Luxemburg. Maar die zijn erg populair bij de vakantiegangers.

Zoek een vakantiehome

Ligging en landschap van Luxemburg.

Het Noorden van Luxemburg behoort nog tot de Ardennen en heeft dus een vrij en ruig landschap. Het zuiden is wat heuvelachtiger en is onder andere geschikt voor landbouw. In het oosten grenst Luxemburg aan de Moezel met Duitsland, in het zuiden aan Frankrijk en in het westen uit België. De omringende landen zijn vanwege de geringe grootte van het land goed te bereiken. Onze vakantiehuizen zijn door heel Luxemburg verspreid en ze komen in allerlei soorten. Van luxe vakantievilla's tot mooie chalets tot betaalbare vakantiewoningen, er is voor ieder wat wils.

Wat te doen in Luxemburg.

De diversiteit aan landschappen op een relatief klein stukje land maakt van Luxemburg een aantrekkelijke vakantiebestemming. Waar voor iedere vakantieganger iets te beleven is. U kunt kiezen voor een ruige wandeling, een mooie fietstocht, een stedentrip of een avontuurlijke survival. Een mooie vakantiewoning is een mooie uitvalsbasis van waaruit u dergelijke activiteiten kunt ondernemen. Om te kijken welk vakantiehuis in Luxemburg bij u past, nodigen wij u graag uit nog even verder te kijken op onze site. De verscheidenheid aan vakantiehuizen in verschillende delen van Luxemburg draagt ertoe bij dat u eigenlijk altijd wel iets vindt dat bij u past.