Vakantiehuis Schutzbach Rheinland-Pfalz DE voor 21 personen.

Een vijf sterren vakantie Villa Schutzbach in Duitsland. En met een beoordelingscijfer van een dikke 9. Heerlijk vrijstaand landelijk gelegen met 9 slaapkamers. Compleet met bar sauna en een 5 persoons jacuzzi in de ruime villa. De grote keuken is ingericht met alle benodigdheden om een heerlijke maaltijd te bereiden. In de woonkamer vind u de grote schouw met de gezellige houtkachel. Slecht weer? in deze villa is er een bioscoop zaal met 10 zitplaatsen. Een tafeltennistafel een pool biljart en een dartspel ook in de buurt een speeltuin en een tennisbaan. Meer luxe vakantiehuizen in Duitsland op Vakantiehome.

Zoek een Vakantiehome

Vakantiehome Duitsland

Genoeg te doen in de mooie omgeving van het vakantiehuis Schutzbach Rheinland-Pfalz.

Vanuit de villa kunt u direct genieten van de ongerepte natuur. D.m.v een wandeling of te fietsen. Maar ook in de directe omgeving kunt u golfen zeilen of vissen. Een bezoekje aan een kasteel of andere bezienswaardigheid is natuurlijk ook leuk. In de buurt is er een bijzondere locatie om te eten de Abtei Marienstatt. Ook mag een bezoek aan een wildpark niet ontbreken tijdens uw verblijf in Duitsland. In de buurt vind u het wildpark Bad Marienberg. Roofvogels geiten konijnen herten en nog meer dieren die op u wachten. Diverse musea in de omgeving zoals het Bergbaumuseum.

Ook de diverse dorpen en steden in de omgeving zijn zeker leuk om te ontdekken. Bezoek Neunkirchen met diverse parken om te bezoeken en natuurlijk de dierentuin.