Welkom op vakantiehome.

Vakantiehuis zoeken? Snel en eenvoudig een vakantiehuis zoeken. Een vrijstaand vakantiehuis of en vakantiehuis op een vakantiepark. Het kan allemaal snel gevonden worden op Vakantiehome. Waarom een vakantiehuis boeken? Even er tussenuit naar een vakantiehuis. Het online boeken van een vakantiehuis is erg populair. Het gaat snel en u heeft enige zekerheid. Om tot rust te komen boeken vakantiegangers een vakantiehuis. Vakantie het blijft iets magisch!! Bent u op zoek naar een vakantiehuis? Voor de zomervakantie de Wintersport of een ander jaargetijde. Een luxe vakantiehuis met alle voorzieningen. Of toch dat chaletje midden in de natuur. Tijdens de vakantie komen we weer helemaal op krachten. Volgens Vakantiehome moet dat genot al beginnen bij de zoektocht naar uw vakantiehuis.

Het zoeken naar een vakantiehuis gaat heel eenvoudig. Handig zoeken op de speciale vakantiehuizen zoek pagina. U klikt gewoon op het land en/of de vakantie streek waar u wilt verblijven. Zoeken op de naam van een vakantiehuis of vakantiepark is ook mogelijk. En als u dan het vakantiehuis van uw dromen gevonden heeft. Dan bent u nog slechts een paar stappen verwijderd van een heerlijk vakantie verblijf. Het reserveren van de vakantiehuizen hebben we ook heel eenvoudig gehouden. U vult uw gegevens in en betaalt achteraf zodat u zeker weet dat het vakantiehuis voor u gereserveerd is en de vakantie kan beginnen!

Vakantiehome

Over Vakantiehome

Informatie Vakantiehome? Vakantiehome is een vakantiehuizen website waar u online uw vakantiehuis kunt reserveren, daarbij heeft u een uitgebreide keuze aan vakantiehuizen tegen scherpe prijzen. Vanuit onze kantoren in Duitsland Nederland en België staan wij altijd klaar om reizigers, huiseigenaren en partners hulp te bieden wanneer deze nodig is. Wij zijn in staat om zeer scherpe prijzen te bieden door het grote aantal reserveringen dat wij afhandelen en onze persoonlijke contacten met de aangesloten vakantiehuis eigenaren. Zo kan Vakantiehome u een ruime keuze aan vakantiehuizen op het internet aanbieden.

Het aanbod van Vakantiehome

Wij bieden ruim 380.000 vakantiehuizen in heel Europa aan. In circa 30 vakantielanden in Europa en daar buiten. Vind het vakantiehuis dat bij uw past, wanneer u het nodig heeft, waar dan ook. Het vinden van het juiste vakantiehuis tegen een schappelijke prijs is één ding, een goede afhandeling van de betaling zelf is een ander, maar daarmee niet minder belangrijk. Wij werken met beveiligde verbindingen die zorg dragen voor een versleutelingstechniek zodat uw gegevens bij ons in veilige handen zijn.

Een ruim aanbod van vakantiehuizen.

Door een combinatie van verschillende aanbieders van vakantiehuizen, websites en andere accommodaties kunnen we een groot aanbod bieden. Zo zijn er een aantal merken waar wij mee samenwerken zoals Dancenter, Novasol, Belvilla, Interhome, Leisure, Bungalow.net en er komen er steeds meer bij zodat het aanbod blijft groeien.

Een Vakantiehome boeken.

Het boeken van een vakantiehuis is eenvoudig. U maakt een keuze op de zoek pagina op vakantieland de streek en het aantal personen dat met u mee gaat op vakantie. Dan kiest u de aankomst datum en de lengte van uw vakantie. Indien u meer vakantie wensen heeft kunt u de verschillende keuzes selecteren op de zoekpagina. Indien u een beschikbaar vakantiehuis heeft gevonden kunt u de aankomst datum aanklikken bij de beschikbaarheid. Dan verschijnt de popup met de prijs en kunt u door boeken of een reservering plaatsen.

Informatie Vakantiehome reserveringen en boekingen.

De afhandeling van de optie, reservering of boeking wordt door ons boekingskantoor afgehandeld. Onze medewerkers kunnen al u vragen beantwoorden om zo de beste vakantie voor u vast te zetten.

Boekingskantoor

Leisure B.V
Oude Stadsgracht 1
5611 DD Eindhoven
Nederland

Zwitserland

Belvilla AG
Flurstrasse 55
8048 Zürich
Zwitserland

Denemarken

Dancenter A/S
Lyngbyvej 20
2100 Kopenhagen
Denemarken

Design&Marketing

Nibosoft-marketing
Kvk: 24365610
info@nibosoft.nl